Rezultate Evaluări

În urma desfășurării proiectului ”RCA-ul Inimii Tale” din perioada 1 august – 1 octombrie 2019, am obținut un număr total de 47 de evaluări individuale – dintre care 6 bărbați, media de vârstă 45 de ani cu risc cardiovascular în marea majoritate scăzut-moderat, însă doar 3 cazuri cu risc înalt.

Au fost atașate individual evaluările de risc conform HeartScore și s-au făcut recomandări individuale, cu menționarea necesității urmăririi medicale prin controale periodice (de menționat că 3 dintre colaboratori au trimis și rezultatele partenerilor de viață).

S-a primit feedback de la 7 dintre ei – unul dintre ei fiind programat, la cererea acestuia, la medicul cardiolog din orașul de domiciliu.

În concluzie, colaboratorii CaliVita, inițiatorii acestui proiect, sunt în general modele ale unui mod de viață optimizat, ce pot deveni foarte ușor vectori de sănătate în comunitățile lor. Cea mai mare parte înțeleg că prescripția medicală și suplimentele alimentare sunt complementare.

Tipul acesta de proiecte pot ajuta la comunicarea bilaterală și la crearea unor mesaje clare adresate atât binomului medic-pacient, dar și binomului colaborator CaliVita – consumator de suplimente alimentare.